(Last Updated On: 8. marts 2019)

Jeg føler mig meget priviligeret, at jeg bor så tæt på skov og strand.

Der er dog noget, der ofte ærgrer mig og det er, at der er mange grundejere på Kystvejen, der ikke klipper/beskærer den beplantning, de har ud til Kystvejen til skel.

Jeg kører ikke i en dyr bil, men alligevel ærgrer det mig, at jeg ofte skal holde ind til siden, når jeg møder en stor modkørende bil og får ridset min bil af beplantning, der rager ud over grundejernes skel. Jeg har også fået slået mit sidespejl i stykker af en modgående, da jeg ikke kunne komme længere ind til siden på grund af beplantning, der ragede ude.

Jeg forstår godt, at grundejerne på Kystvejen ikke ønsker, at den gøres bredere, da det sandsynligt vil betyder, at der bliver kørt stærkere. Men, hvor ville det være dejligt, hvis man kunne komme fra Vejs Ende til Netto uden at få ridset sin bil. Det ville ikke koste andet end nogle timers havearbejde for disse grundejere.

Vi klipper selv hæk en gang om året, nogle gange to, så vil I være så hensynsfulde også at gøre det indtil jeres skel? Det er især et problem på Kystvejen.

Det er da ikke urimeligt at bede om, vel? Det skal understreges, at der også er grundejere, der klipper deres beplantning til skel og mange tak for det.

Med venlig hilsen

Annette Holst Nielsen
Løvsangervej 19
Strøby Ladeplads

Skriv en kommentar