(Last Updated On: 22. juni 2018)

I Vallø kan man både løbe og smile på samme tid. (Foto: Carsten Thomasen)

Valløby: Lørdagen var rammen om første afdeling af klubmesterskabet i Valløby Motion, som Valløløberne afholder for at leve op til konceptet tilbage fra 1989: At slippe af med overflødige kilo.

Handler om at deltage, men …

Mere end 50 medlemmer var mødt op til første afdeling på den meget kuperede rute i selve Valløby og nærmeste omegn.

Børnene, til og med 10 år, løb 2,2 km., og det var Nikolaj Møller der var den hurtigste. På samme distance hos pigerne var det Anna Møller der kom først i mål.

På fem-kolometers ruten var det Jacob Arendt, der var hurtigst på herresiden, og hos damerne var det Maria Møller Jensen der toppede.

Man kan også »nøjes« med at gå, og på distancen 3,420 km. var de Benthe Lina Nielsen, der snuppede sejren, og Michael Meyer var den hurtigste blandt herrerne.

Aldrig for sent

Valløby Motion fortsætter løbetræningen til og med den 20. oktober hvor anden afdeling løbes og samtlige klubmestre kåres ved en efterfølgende afslutning.

– Det er ikke for sent, at møde op i klubben og træne med det er bare og fatte løbeskoene og møde op i Præstegården i Valløby en lørdag kl. 14, lyder det hæsblæsende fra formanden Jørgen Møller Jensen, hvis ord »vi har det godt du får det bedre« fortager sig i horisonten.

Næste arrangement som klubben afholder er Valløby-Løbet den 22. september i Valløby, tilmeldingen er åben, og man kan tilmelde sig online på www.valloebymotion.dk

sky

 

Skriv en kommentar