(Last Updated On: 10. november 2017)

På mødet den 31. oktober om kommunens plan om salg af Strøbyhjemmet mente man fra politisk hold, at der er opstået myter omkring dette, og det er værd at kommentere.

Det er ingen myte, at kommunen i 2013 besluttede at sælge Strøbyhjemmet sammen med en række andre boliger m.v. Der er heller ingen myte, at dette blev bekræftet i januar og juni 2017. Det er heller ingen myte, at man i forbindelse med overvejelserne omkring nedlæggelse af Strøbyhjemmet har overvejet at splitte aktiviteterne på Strøbyhjemmet og flytte noget til Hårlev og andet andre steder.

Det er heller ingen myte, at kommunen i en årrække intet har gjort for at finde en løsning på problemet med tomgangsleje i de ikke udlejede lejligheder på Strøbyhjemmet. Det er heller ingen myte, at denne manglende løsning koster skatteyderne 500.000 på årsbasis.

Det er heller ingen myte, at politikkerne ikke har evnet at indgå i et samarbejde med bestyrelsen for Strøbyhjemmet for at finde en fælles løsning for brugerne.

Det er derimod en myte at tro, at de politikere, der intet effektivt har gjort i de sidste 4 år, pludselig vil kunne løse problemet efter valget.

Ove Poulsen
Skovbrynet 9
Strøby

 

Skriv en kommentar