(Last Updated On: 1. juni 2018)

I min postkasse lå en lille flyer med en række citater fra koranen på den ene side. På den anden side bliver der skrevet om de oprindelige indbyggere i Amerika, man glatter lidt omkring muhamedanere og slutter af med at skrive »i et demokrati udskifter folket politikerne. I Danmark udskifter politikerne folket«. Der underskrives med »Stop islamiseringen af Danmark«.

1. Jeg ønsker ikke at modtage den slags propaganda.

2. Hvem er afsenderen?

3. Stop nu den fremmedhadske holdning.

4. Naturligvis skal vi ikke acceptere fundamentalisme, men mon vi, der kalder os danskere, er fri for dna fra andre etniske grupper? Selv har jeg tysk, svensk og spansk dna i min krop, og mon ikke der kunne spores mere, hvis jeg blev testet.

5. Og sidst, men ikke mindst, så er møget dekoreret med Kurt Westergaards Muhammedtegninger.

Hvis man sender sådan en omgang plys ud til folk, så underskriv med et navn, så vi ved, hvem du eller I er.

Jeg vil ikke modtage den slags på min adresse.

Annette Hansen
Vinkelvej 11
Rødvig

 

Skriv en kommentar