(Last Updated On: 21. marts 2019)

Den aktive borgerforeningsformand fra Hårlev, Johnny Andersen, har nu fået bestyrelsespost uden for Stevns.

Hårlev: Formanden Johnny Andersen i Hårlev Borger- og Erhvervsforening, bestyrelsesformand i Stevns Frivillighedscenter og ophavsmand til Hårlevmesserne kan nu skrive en ny ærefuld titel på sit visitkort:

Landsdækkende post

Lørdag den 9. marts blev han valgt ind som suppleant i den nationale forening FriSe – “Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark”

FriSe er en landsdækkende medlemsorganisation for 86 lokale frivilligcentre og selvhjælpsorganisationer i Danmark.

– FriSe laver et meget vigtigt stykke arbejde, da de dels støtter og hjælper de lokale frivilligcentre med konsulentbistand og udvikling af centrernes kvalitet og kapacitet. På årsmødet i week-enden blev der bl.a. for første gang nogensinde godkendt en fælles kvalitetsmodel for alle frivilligcentre i Danmark, fortæller Lena Bjerrum Bach, som er daglig leder i Stevns Frivillighedscenter.

Med i det nationale arbejde

FriSe har bl.a. en fast plads i det nye nationale Frivilligråd, som rådgiver regeringen omkring spørgsmål på civilsamfundsområdet.

– Så vi er meget glade og stolte over, at Stevns nu også, i kraft af en bestyrelsesplads, er med til at løfte det store nationale arbejde og er med til at sætte sit præg på udviklingen på civilsamfundsområdet fremover, slutter Lena Bjerrum Bach.

sky

 

Skriv en kommentar