(Last Updated On: 8. februar 2019)

Fra venstre ses bestyrelsesformand Henrik Hübner, administrerende direktør Jesper Nordby og yderst til højre er indehaver Jakob K. Hansen. (Pressefoto)

Erhverv: Familievirksomheden Brdr. K. Hansen blev stiftet i 1961 af brødrene Børge og Peter K. Hansen, som drev familievirksomheden fra deres slægtsgård på Stevns.

I 2002 overtog Niels og Jakob K. Hansen Brdr. K. Hansen A/S, og i 2011 blev Jakob K. Hansen eneejer af virksomheden. Samtidig skabte man en koncernstruktur i form af BKH Gruppen A/S.

I 2015 flyttede virksomheden fra Lille Heddinge til Greve for at være tættere på de større opgaver i hovedstadsregionen, og i 2018 tiltrådte Henrik Hübner som bestyrelsesformand

Den 5. februar i år er Jakob K. Hansen trådt til side for Jesper Nordby, der tiltræder som administrerende direktør for BKH Gruppen. Det oplyser BKH Gruppen i en pressemeddelelse.

Jesper Nordby har mange års ledelseserfaring og branchekendskab fra bygge- og anlægsbranchen, og har tidligere været koncerndirektør i MT Højgaard og administrerende direktør i Aarsleff Bygg och Anläggnings AB i Malmø, Sverige.

– Vi har igennem de seneste år arbejdet strategisk og meget målrettet på at videreudvikle BKH Gruppen, så vi fremtræder som en attraktiv, kvalitetsbevidst og troværdig samarbejdspartner, der har kompetencerne og en organisation til at påtage sig selv større bygge- og anlægsopgaver. Vi er nu nået dertil, hvor det er naturligt for mig, som indehaver, at tage det næste skridt for at sikre en videreudvikling af BKH Gruppen ved at tilføre virksomheden en administrativ ledelse, som både har de ledelsesmæssige erfaringer fra store entreprenørvirksomheder samt stor branchemæssig og faglig indsigt. Jeg er meget tryg og glad for nu at kunne overlade den daglige ledelse af BKH Gruppen til Jesper, som jeg ved vil passe godt på vores virksomhed, bidrage til at videreudvikle vores forretningsområder og sætte nye mål med respekt for vores værdier og gode omdømme, udtaler Jakob K. Hansen.

Jakob K. Hansen fortsætter i bestyrelsen og vil fremadrettet koncentrere sig om den overordnede styring af virksomheden og forretningsudvikling sammen med virksomhedens øvrige bestyrelse og direktion.
rmh

Skriv en kommentar