(Last Updated On: 9. februar 2018)

Ooh, la, la, Italiensk skønhed på Nytorv

Under denne overskrift kunne man den 6. februar 2018 læse om Tinghuset på Nytorv.

Det lød rigtig spændende og jeg fattede atter interesse for at besøge Tinghuset, som jeg ser, hver gang jeg kører i byen.

Det kunne vel nok være spændende at se, hvad det egentlig indeholdt.

Længere nede i teksten kunne man så læse om en rundvisning den 13. februar 2018 kl. 14:30-15:30 hvor Realdania inviterer til rundvisning med restaureringsarkitekt Dorthe Bendtsen og glad var jeg, indtil jeg læste videre:

Invitationen betød så, at jeg skulle erlægge kr. 160,- for at være med.

Nu er jeg spændt på, hvor mange borgere der er, som vel at mærke ikke er på arbejde på det tidspunkt, der har penge til en times underholdning til kr. 160,-, for det har jeg ikke, men det kan vi vel læse om i næste udgave af Stevnsbladet!

Connie Steenberg
Skovvejen 39
Store Heddinge

 

Skriv en kommentar