(Last Updated On: 9. november 2017)

Store Heddinge: I rækken af store kunstneriske oplevelser – og i rækken af operaer komponeret af Verdi – er nu den 12. november nået til den tredje og sidste i denne omgang: Operaen Rigoletto.

Siden premieren i Venedig i 1851 har Rigoletto været en af de mest elskede operaer. Drivkraften i Verdis gribende drama Rigoletto er frustrationer, ung kærlighed og skæbnesvanger hævn. Operaen fortæller den tragiske historie om den pukkelryggede hofnar Rigoletto, der kæmper for at skærme sin elskede datter fra virkelighedens skuffelser og sorger. De gode intentioner slår dog grueligt fejl.

Denne forestilling – og den næste i december – er programlagt til en eftermiddag kl. 15.

  • – Vi håber og er spændte på, om tidspunktet gør, at endnu flere får lyst til at hengive sig dette musikdrama, siger Karsten Visby fra Operagruppen.

En andet spændende og interessant element i denne forestilling er, at der er tale om en forestilling fra Sidney Operaen.

– Det betyder, at vi kommer ind i Jørn Utzons mesterværk, der har bjergtaget hele verdenen. Vi glæder os til denne eftermiddag at dele oplevelsen med mange operaelskere, slutter Karsten Visby.

Billetprisen er 150 kroner inkl. kaffe, et glas vin i pausen og deltagelse i lodtrækningen om “dagens forestilling” på CD eller DvD.

Billetter kan købes på snurretoppen.net eller på telefon 56503356 i almindelig åbningstid.

 

Skriv en kommentar