Skal jeres forening være en del af den nye frivillig tradition på Stevns: »På Stevns mødes alle«? Så meld jer til efterårets »Frivillig Fredag«

Sidste år var Ranestedet i Varpelev med til at fejre Frivillig Fredag. (Arkivfoto: Svend Bjørn Keil)

Stevns: Sidste år påbegyndte Stevns Frivillighedscenter – sammen med Kultur og Fritid i Stevns kommune – en ny tradition på Stevns: Fejringen af »Frivillig Fredag«.

– Frivillig Fredag er en national dag, som holdes over hele Danmark hvert år sidst i september. Her på Stevns fejrer vi frivilligheden, giver alle mulighed for at tage del i fællesskabet og få et kig ind i den store mangfoldighed af frivillighed på Stevns, forklarer daglig leder af Stevns Frivillighedscenter, Lena Bjerrum Bach.

I år er temaet: “Vis værdien”, og Stevns Frivillighedscenter vil gerne invitere alle foreninger, der har lyst til at åbne dørene og vise jeres særlige værdi frem.

– Kunne I have lyst til at åbne dørene til jeres forening og invitere indenfor til en stor eller lille aktivitet, så kontakt Stevns Frivillighedscenter på telefon 61131274 eller mail: kontakt@stevnsfrivillighedscenter.dk, lyder opfordringen fra Lena Bjerrum Bach.

På Stevns fejres Frivillig Fredag henover weekenden den 29. september og 1. oktober.
rmh

 

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.