(Last Updated On: 7. februar 2019)

(Foto: Thorkild Møller)

Store Heddinge: Kulturloftets næste udstilling er med papirkunstneren Vibeke Juul Johansen og fotografen Thorkild Møller.

Vibeke Juul Johansen er oprindelig maler, men i 1992 lærte hun at lave håndstøbt papir. Det blev kærlighed ved første ark.

Hun anvender mange teknikker og materialer i hvert enkelt billede eller installation.

I øjeblikket limer hun sit håndstøbte papir på lærred og maler på det med akryl. Vibeke Johansen er så at sige vendt tilbage til maleriet.

Thorkild Møller er uddannet fotograf, men laver også skulpturer på grundlag af sine billeder.

Han elsker at rejse i hele verden. Når det kan lade sig gøre, griber han sit kamera og tager ud på nye rejser. Ud i en fremmed verden, hvor det næsten altid er arkitektur, der først fanger hans interesse. Ud fra den dukker spørgsmålene op: hvad er det for bygninger, hvordan er de bygget, med hvilke materialer, er de moderne eller traditionelle, hvem bor i husene, hvad laver de, hvad lever de af, hvordan ser omgivelserne ud, hvordan leves livet på landet, ved havet og i byerne?

Thorkild Møller tager rigtig mange billeder, som han, hjemme igen, gerne vil vise, fortælle om, diskutere med interesserede. Denne gang på Kulturloftet inviteret af Vibeke Juul Johansen.

Udstillingen har fernisering lørdag den 9. februar kl. 11 på Kulturloftet oven over Store Heddinge Bibliotek.

Udstillingen kan ses i bibliotekets åbningstid indtil den 9. marts 2019.

Skriv en kommentar