(Last Updated On: 8. april 2019)

Der var pokal, blomster og gaver til årets Hellested’er anno 2018, Mette Fjordager (i midten), til venstre ses næstformand Fie Mathiesen, til højre formanden Jette Farkas. (Foto: Rikke Michael Hansen)

Hellested: Forårsopvisningen i Hellested Gymnastikforening sluttede med en fin overraskelse, som nok mest kom bag på hovedpersonen, Mette Fjordager.

Hun blev nemlig kåret til årets Hellested’er 2018 og fik ved afslutningen overrakt den flotte vandrepokal, som det næste år får lov at pryde hjemme på hendes kaminhylde.

– Hun har ydet en stor indsats, hun gør et stort arbejde i foreningen, og hun har mange gode input, har stort overblik og er struktureret, lød det blandt andet i motivationen fra gymnastikforeningens næstformand, Fie Mathiesen.

Mette Fjordager har blandt andet startet det populære hold, Power Ladies, som kører på tredje sæson, med to træningsaftener om ugen.

Og at hendes ’ladies’ har power, er der ingen tvivl om. Efter at have givet sig fuldt ud på opvisningsgulvet med en flot synkroniseret serie med step, vægte og muskelkraft, var der stadig kræfter i armene til at give deres træner en ordentlig lufttur.
rmh

Skriv en kommentar