(Last Updated On: 10. august 2018)

Revyholdet anno 2018 øgede billetsalget så meget, at der kommer Rødvig Revy igen til næste år. (Foto: Klaus Slavensky)

Revyvig: Solen har skinnet ekstra meget i Rødvig denne sommer, hvor Revyperler har oplevet en forrygende sæson.

Succesen har været så stor, at revydirektør Jeanette Larsen allerede nu kan love, at der også kommer revy på Stevns til næste år.

Prisnomineringer i kø

Rødvig Revyen Revyperler fik flotte anmeldelser, og er blevet prisnomineret til både Revyernes Revy og TV 2 Charlies Revygalla.

Revyernes Revy har tidligere tildelt Rødvig Revyens skuespillere priser, og i år er det Kasper Gattrup, som er nomineret til »Årets revykunstner«.

TV 2 Charlie afholder Revy Galla søndag den 26. august, hvor selve Rødvig Revyen skal kæmpe om prisen som årets bedste revy i skarp konkurrence med Odense Sommerrevy og Nykøbing F. Revyen.

Revy Galla vises på TV 2 Charlie til efteråret.

– Jeg er ved at lave regnskab, men allerede nu kan jeg konstatere, at vi har solgt 10 procent flere billetter end sidste år, oplyser Jeanette Larsen.

Nye kræfter på vej

Revydirektøren er derfor i gang med at samle økonomi til endnu en sommerrevy på Stevns.

Der skal findes en hovedsponsor, og så vil folkene bag Revyperler forsøge at involvere Stevns Kommune.

– Vi er optimistiske, og sikker på at lave endnu en revy, lyder det fra Jeanette Larsen, som takker de frivillige »Gule trøjer«, og de dygtige kunstnere.

Revyens kunstneriske leder Max Hansen er villig til at tage endnu en tørn efter en vellykket 10 års jubilæumsforestilling.

Men to fra holdet kommer ikke igen i 2019. Det er skuespillerne Kasper Gattrup og Rikke Buch Bendtsen, så revygæsterne kan allerede nu glæde sig til en fornyelse på scenen.

sky

 

Skriv en kommentar