(Last Updated On: 13. oktober 2015)

Byskilt-RoedvigRØDVIG: – Kom til borgermøde torsdag i uge 44 kl. 19 (29. oktober.red.) på Stevns Friskole, så fremlægger vi vores forslag til hal. Vi kan etablere en hal for de afsatte midler, sagde Steen S. Hansen i spørgetiden på kommunalbestyrelsesmødet onsdag aften.

– Vi har hele tiden været af den overbevisning, at Rødvig skal have en hal. Vi kan sagtens bygge en hel hal for det halve. Det var også det vi holdt møde på Harmonien i valgkampen, understregede Steen Hansen.
Formand for Rødvig Borgerforening, Freddie Larsen ønskede også at få oplyst,  om de afsatte 14 mio.kr. til Multihallen ville forsvinde op til en hal i Store Heddinge, hvis der ikke kommer nok penge fra fonde til byggeriet.
– De står i budgettet – og det er små 15 mio. kr. De er blevet rullet til 2015 og de rulles videre ind i 2016 budgettet. Men det kunne være et sjovt projekt at få til 30 mio. kroner i Rødvig, hvis vi kan finde eksterne fonde, forklarede Mogens Haugaard og anførte:
– Men kan vi ikke skaffe de sidste fondsmidler, vil pengene overgå til et andet projekt i Rødvig.

Oplysningen var foranlediget af, at formand for Rødvig Borgerforening, Freddie Larsen, udtrykte stor frustration i spørgetiden på kommunalbestyrelsesmødet over, at halløsningen i Rødvig trækker ud og at der fra politisk hold trækker i langdrag med en løsning.

cs

 

Skriv en kommentar