(Last Updated On: 15. april 2016)

Igen i år har Solgårdsparkens Støtteforening fire navne på musikplakaten

SolgaardHOJ

Igen i år har Solgårdsparkens Støtteforening fire navne på musikplakaten STRØBY EGEDE: Der lægges ud Skt. Hans aften den 23. juni med Jeanette og Johnlight. Dernæst er der musik onsdag den 6. juli med duoen Butterflies, onsdag den 20. juli er det Hugo All Stars og onsdag den 3. august rocker The Rocking Ghost i parken. Dermed byder musikaftenerne på et alsidigt musikprogram, hvor der både er dansktop-musik, traditionel jazz og rock’n roll; traditionen tro har arrangørerne held med at vælge musik, der får Solgårdsgæsterne ud på dansegræsset. Musikken begynder alle aftner kl. 19, mens grillerne ved de røde pavilloner er klar fra kl. 17.30. Igen gratis koncerter I år er det 23. gang der er musik i parken arrangeret af Støtteforeningen, som har 500 betalende medlemmer og hvor alt arbejde i parken både til musikaftenerne og til vedligeholdelse, varetages af frivillige kræfter. Man skal stadig huske, at alle drikkevarer skal købes i parken og at madbestilling hos Den Hvide Kok skal bestilles særskilt, hvis man da ikke selv medbringer mad til at grille. Pengene fra salg af drikkevarer mm. går ubeskåret til vedligeholdelse og nyanskaffelser i parken. Nu med to hjemmesider Sæsonbrochuren med den karakteristiske madkurv er netop blevet husstandsomdelt, men programmet kan også ses på Solgårdsparkens Støtteforenings hjemmeside, solgaardsparken.dk. Herudover har foreningen også hjemmesiden, spbotanisk.dk. Her kan læses om Solgårdsparkens Botaniske Have som er en del af Solgårdsparken. Haven blev påbegyndt i 2004 og rummer en samling af planter fra mange forskellige steder i verden. Formålet er, at havens gæster kan opleve og nyde en del af naturens store mangfoldighed. Der er standerhejsning i parken søndag den 24. april kl. 10 – og fra denne dag er sæson begyndt – nu den 23. i rækken. cs

STRØBY EGEDE: Der lægges ud Skt. Hans aften den 23. juni med Jeanette og Johnlight. Dernæst er der musik onsdag den 6. juli med duoen Butterflies, onsdag den 20. juli er det Hugo All Stars og onsdag den 3. august rocker The Rocking Ghost i parken.

Dermed byder musikaftenerne på et alsidigt musikprogram, hvor der både er dansktop-musik, traditionel jazz og rock’n roll; traditionen tro har arrangørerne held med at vælge musik, der får Solgårdsgæsterne ud på dansegræsset.

Musikken begynder alle aftner kl. 19, mens grillerne ved de røde pavilloner er klar fra kl. 17.30.

Igen gratis koncerter

I år er det 23. gang der er musik i parken arrangeret af Støtteforeningen, som har 500 betalende medlemmer og hvor alt arbejde i parken både til musikaftenerne og til vedligeholdelse, varetages af frivillige kræfter.

Man skal stadig huske, at alle drikkevarer skal købes i parken og at madbestilling hos Den Hvide Kok skal bestilles særskilt, hvis man da ikke selv medbringer mad til at grille. Pengene fra salg af drikkevarer mm. går ubeskåret til vedligeholdelse og nyanskaffelser i parken.

Nu med to hjemmesider

Sæsonbrochuren med den karakteristiske madkurv er netop blevet husstandsomdelt, men programmet kan også ses på Solgårdsparkens Støtteforenings hjemmeside, solgaardsparken.dk.

Herudover har foreningen også hjemmesiden, spbotanisk.dk. Her kan læses om Solgårdsparkens Botaniske Have som er en del af Solgårdsparken. Haven blev påbegyndt i 2004 og rummer en samling af planter fra mange forskellige steder i verden. Formålet er, at havens gæster kan opleve og nyde en del af naturens store mangfoldighed.

Der er standerhejsning i parken søndag den 24. april kl. 10 – og fra denne dag er sæson begyndt – nu den 23. i rækken.

cs

 

Skriv en kommentar