(Last Updated On: 8. februar 2019)

Så er det igen tid for alle foreninger, aktører med videre at tænke på Aktiv Sommer

Børnene fik danset sig godt varme, da Stevns Folkedansere sidste sommer spillede op til folkedans på Store Heddinge Skole. (Arkivfoto: Rikke Michael Hansen)

Stevns: I 2018 kunne Stevns Kommune tilbyde 34 forskellige aktiviteter fordelt på i alt 43 hold. 926 tilmeldinger løb det i alt op i, hvilket må siges at være en succes, som Stevns Kommunes Kultur og Fritid håber at kunne gentage igen i år.

– I Stevns kommune anerkender vi de frivilliges store indsats. Der skal derfor lyde en stor tak til alle, der hidtil har været med til at gøre sommerferierne sjove, spændende, udfordrende og ikke mindst aktive for alle vores skolesøgende børn, siger Tina Nagina Juul Madsen fra Stevns Kommune, der samtidig gør opmærksom på, at Aktiv Sommer er en enestående mulighed for at gøre reklame for foreningens aktiviteter og måske kunne hverve nogle nye medlemmer.

Håbet er igen i år at kunne tilbyde børnene en bred palette af sjove aktiviteter, hvorfor alle foreninger, aktører med mere opfordres til at tænke anderledes, kreativt og ikke mindst i børnehøjde.

Til forskel fra tidligere år vil der i år ikke blive afholdt Aktiv Sommer-informationsmøde. I stedet er foreninger og aktører velkomne til at kontakte Kultur og Fritid på Kultur-Fritid@stevns.dk ved spørgsmål til Aktiv Sommer.

– Vi hjælper gerne med at udfylde tilmeldingsblanketten, besvare spørgsmål med mere. Har I behov for at mødes med os, er det også rig mulighed for dette, siger Tina Nagina Juul Madsen.

Tilmelding af aktiviteter kan ske via tilmeldingsblanketten på stevns.dk.

Tilmeldingsfristen for at melde aktiviteter ind er den 31. marts 2019.

Skriv en kommentar