(Last Updated On: 8. januar 2019)

Sko & Torps jubilæumskoncert til marts i DR’s koncerthus er totalt udsolgt, men stevnsboere har chancen når de kommer i Snurretoppen den 30. januar. (Pressefoto)

Store Heddinge: Den populære poprock-duo Sko & Torp træder op på scenen i Snurretoppen onsdag den 30. januar kl. 20.

Men først lidt pophistorie.

Startede med et brag

“On a Long Lonely Night” er duoens debutalbum fra 1990.

Dengang var Søren Sko korsanger hos Sanne Salomonsen på en Grøn Koncert-turné, som på det tidspunkt var gift med den svenske guitarist Mats Ronander, som spillede i fruens band.

Mats og Sanne hørte et demobånd med Sko og makkeren Palle Torp, og blev så begejstrede, at de ikke alene producerede det bedst sælgende debutalbum i Danmark nogensinde, men Sanne fik veninden Lis Sørensen med på kor.

Titelsangen er spillet i DR over 3.700 gange, senest i sidste uge.

Turné og nyt album

Den populære duo fejrer nu 30 års jubilæum. Søren Sko og Palle Torp elsker at optræde, og glæder sig allerede til at turnere rundt i 2019, og det gør de med en helt ny samling sange, der udkom i november 2018 på albummet #skotorp7.

– Det nye album er lidt noget andet end de seneste plader, vi har udgivet, afslører Søren Sko og siger:

– Det er, som om vi nærmest er startet på en frisk, og derfor minder den nye plade på nogle måder om vores første, lyder det, hvilket Sko & Torp og deres fans nok ikke ser som et problem, idet de gode gamle sange er en del af bagagen, og publikum elsker f.eks. at høre “Get Ready”, “Loser’s Game”, og ikke mindst “On A Long Lonely Night”.

Get Ready for billetter

Det bliver med garanti ikke ’en lang og ensom aften’, så hvis man ikke vil stå tilbage som en’ taber’, bør man nok ’gøre sig klar’, og sikre sig billetter, ved at besøge Spilledåsens hjemmeside allerede nu: www.spilledaasen-stevns.dk

sky

 

Skriv en kommentar