(Last Updated On: 27. november 2018)

Ung stevnsbo optræder i Glassalen i Tivoli

Philip Visholm (tv) som under-nissepostminister truer den nye direktør for Nissepostvæsenet til at forbedre resultaterne, fordi kun ét ud af 10 julekort kommer ud før juleaften. (Foto: Ole Mortensen)

Strøby Egede: Eventyrteatret er netop for femte år i træk blevet kåret som “Bedste børneteater” af Børn i byen, og blandt de medvirkende er 20-årige Philip Visholm fra Strøby Egede.

Julemusical om julekort

Frem til 16. december kan børnefamilier opleve Eventyrteatrets nye julemusical »Julekortet« i Glassalen i Tivoli.

“Julekortet” er et sjovt og rørende eventyr om det evigt skrantende nissepostvæsen, som denne gang må have hjælp af både avancerede computersystemer og kunstig intelligens. Og så kan det jo ikke gå galt – eller kan det?

Første juleforestilling

Det går i hvert fald godt for den unge, lokale skuespiller, som i fire år har gået på Eventyrteatrets Dramaskole i Søborg.

Skolen optager 300 elever, og blot 100 af disse får mulighed for at medvirke i teatrets forestillinger i Tivoli, og Philip Visholm er en af de dygtige eller »heldige«, som han selv siger.

– I år har jeg en komisk »skurkerolle«, fortæller han og er stolt af at optræde i selveste Glassalen, hvor professionelle kunstnere som Louis Armstrong, Marlene Dietrich, Mills Brothers og Victor Borge har optrådt.

– Jeg har tidligere været med i Eventyrteatrets efterårsforestillinger, men det er første gang, at jeg er med i en juleforestilling, så jeg glæder mig, siger Philip Visholm.

Drømmestudie: Teater

Fremtidsscenariet er optagelse på en af landets professionelle teaterskoler, og Philip Visholm prøver lykken til januar.

– Jeg kender teatrets verden med disciplin og tilrettelæggelse. Lige nu går jeg på musicalskole, som er etårigt. Men at komme på en teaterskole er drømmestudiet, lyder det fra Philip Visholm alias under-nissepostminister frem til midten af december.

Slutter 16. december

Har man lyst til at se Philip Visholm i sin glansrolle, så er forestillingen “Julekortet” egnet for alle juleglade eventyrelskere mellem 5 og 100 år, og billetten giver adgang til Jul i Tivoli på spilledagen.

Forestillingen startede den 24. november, og spiller til og med 16. december.

sky

 

Skriv en kommentar