(Last Updated On: 29. maj 2018)

Stevns: Endelig sidste fredag i maj og dermed sidste skoledag for afgangseleverne. En dag, som nok mange af de omkring 230 unge fra skolerne på Stevns – folkeskolerne, ungdomsdagskolen og friskolerne – havde talt ned til.

Efter den traditionelle afslutning på egne skoler blev eleverne afhentet i bus og kørt til Garderhøjen, hvor den stod på fri leg i nogle timer.

Fra de første ankom og til busserne igen kørte eleverne hjem, var der fuld fart over feltet.

– Afgangseleverne kender hinanden ganske godt på tværs af klasser og skoler, da de mødes i Ungecaféerne, til aktiviteter i Ungdomsskolen, i idrætsklubberne – og ikke mindst de sociale medier. Dette opleves i høj grad i de timer, de alle er samlet, siger SSP konsulent John Brok-Jørgensen, Ungdomsskolen i Stevns Kommune.

Der blev sumobrydet, prøvet kræfter med rodeotyren, badet, sejlet, danset – og uddelt krammere. De unge, som ikke frivilligt tog skumbad, fik helt sikkert en “hjælpende” hånd af deres venner. Alt sammen i en festlig, glad, varm, venskabelig og ikke mindst tryg atmosfære – og specielt i år godt hjulpet af et fantastisk vejr.

Det deltagende personale fra UngStevns vil gerne sige tak til afgangseleverne til en uforglemmelig eftermiddag – og mange dejlige oplevelser fra de forgange år.

(Fotos: Stevns Ungdomsskole)

 

Skriv en kommentar