(Last Updated On: 25. juni 2018)

Store Heddinge: Mere end 300 mennesker lagde vejen forbi Munkegårdsparken, da Stevns Musikskole for nylig gav sommerkoncert.

To store scener og musik nonstop i fem timer, mens Kok med Kul på sørgede for, at alle kunne få slukket både tørst og sult.

– Det har været en kæmpe succes, og jeg er sikker på, at alle de optrædende elever har fået en stor oplevelse. Det var skønt at se, at så mange mennesker blev hængende hele dagen, siger musikskoleleder, Søren Dahl-Pedersen.

Fællesnummer på 2 scener

Det lykkedes at skabe en rigtig festivalstemning i Munkegårdsparken og programmet spændte bredt så både de små rytmikelever i 1. klasse, de klassiske klaverelever og de mere hårdtslående rockbands fik plads på de 2 scener.

Midt i programmet var der fællesnummeret Lean on Me, som 30 af musikskolens elever spillede på begge scener på samme tid.

Hvis man selv ønsker at være med på scenerne til næste år, er der stadig ledige pladser i musikskolen til den kommende sæson. Besøg musikskolen påstevnsmusikskole.dk for mere information om undervisning og tilmelding.

 

Skriv en kommentar