(Last Updated On: 14. maj 2018)

Hårlev: Solen skinnede fra en skyfri himmel og flagene vejrede i gaderne, da medlemsbutikkerne i Hårlev Borger- og Erhvervsforening (HBE) lørdag lokkede med gode tilbud til årets Forårsamok.

Se billederne fra Forårsamok i Hårlev. (Fotos: Rikke Michael Hansen):

Til alle de morgenfriske havde Hårlev Borger og Erhvervsforening sørget for gratis morgenbrød og kaffe. Tombola med fine præmier på højkant, var der også sørget for.

Som altid var parkeringspladsen foran Staxen Bog- og Papir som forvandlet med farverige boder fulde af legetøj, bamser, dukker, spil, børnetøj og meget mere.

I dagens anledning havde byen fået en helt ny vej “Turpasstreet”, som børnene skulle finde, for her ventede sjove udfordringer og lækkerier. Det var Staxen Bog og Papir, der i dagens anledning havde sammensat et turpas med sjove opgaver, udfordringer, lykkeposer og mulighed for at vinde præmier. Børnene kunne købe deres helt eget turpas i boghandlen, og det var også her, at Holger skulle findes. Turpasset gav desuden fem lodder i tombalaen i Turpasstreet – og har var der også gættekonkurrence, linealskydning, kage, frugt og saftevand.
rmh

 

Skriv en kommentar