(Last Updated On: 11. maj 2015)

Politi_spritkørselARNØJE: Via alarmcentralen fik politiet en melding om et færdselsuheld på Arnøje Bygade i går kl. 18.46. En ambulance var sendt til uheldsstedet. Det viste sig, at en personbil var kørt ind i et vejtræ, og at føreren – en 26-årig mand fra Rødvig – blev kørt til skadestuen til behandling for et knoglebrud i skulderen. Politi- og ambulancepersonale kunne endvidere konstatere, at den 26-årige var påvirket af spiritus, så han fik på skadestuen udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol i blodet.

Efter undersøgelse på uheldsstedet kunne politi fastslå, at den 26-årige under kørsel ad Arnøje Bygade i sydøstlig retning efter en “chikane” var fortsat ligeud i en efterfølgende venstrekurve. Uden for kørebanen var han kørt ind i et vejtræ, således at bilen standsede på tværs af vejen. Der var ikke andre trafikanter impliceret.

Indsatsleder hos Stevns Brandvæsen, Klavs Stevns Madsen, oplyser at han kl. 19.03 blev kaldt ud til oprydning efter soloulykken. Da han ankom, holdt bilen på vejen og der lå olie og kølervæske ud over vejen og i rabatten.

”Ambulance og nødbehandlerbil er allerede på stedet, da jeg lander. Falck Hårlev kommer også til stedet. Vi skubber bilen ind til siden og tager olie og kølervæske op, og rydder det op, som vi kunne. Miljøvagten kommer til stedet og tager sig af det, der er sivet ned i rabatten”, fortæller indsatslederen

Han oplyser desuden, at bilen vil blive fjernet hurtigst muligt.

Politiet undersøger nu årsagen til uheldet og afventer resultatet af alkoholanalysen af den udtagne blodprøve.

Skriv en kommentar