(Last Updated On: 23. april 2018)

Lene Overgaard fylder 60 år på torsdag den 26. april.

Lille Heddinge: På torsdag den 26. april fylder formanden i Stevns Amatørscene, Lene Overgaard 60 år.

Hun er født i København, men flyttede til Stevns i første halvdel af 1980’erne. I dag bor hun sammen med sin mand Bent nær Lille Heddinge.

I 1984 var Lene Overgaard for første gang med i Stevns Amatørscene, hvor hun optrådte i en revy, spillet på Højskolehjemmet i Store Heddinge. Det blev startskuddet til en lang række forestillinger, blandt andet som kejser, da Amatørscenen i 1988 opførte Sommer i Tyrol på Erikstrupscenen. I 1991 havde hun mindre roller som både nonne og barsk nazist med overskæg i en anden meget populær musical, nemlig The Sound of Music.

På rollelisten er også Eliza i My fair Lady i 1993, større roller i Holberg-forestillingerne: Barselstuen, Jeppe på bjerget og Erasmus Montanus – og i musicals som Mød mig på Cassiopeia, Hello Dolly og Spillemand på en tagryg.

Hertil kommer diverse kabareter, først og fremmest Livskarrusellen, som Amatørscenen opførte første gang i starten af 1997 på La-Ki, og som siden utallige gange er blevet opført rundt omkring og stadig er på programmet.

Lene Overgaard har ved siden af de mange roller gennem mange år lagt en stor indsats i bestyrelsesarbejdet, siden februar sidste år på formandsposten i Stevns Amatørscene.

I over 30 år har hun passet sit fuldtidsarbejde som kordegn i Husum Kirke ved København. Sideløbende har hun opfostret to børn, klaret håndværksmæssige opgaver både inden- og udendørs, også haven og drivhuset.

 

Skriv en kommentar