(Last Updated On: 9. april 2018)

Rødvig: Flere turister skal opleve Stevns fra vandet, og det skal båd- og turisme-entusiaster være med til at realisere. Derfor inviterer turismekonsulent, Thor Nielsen, alle, som vil være med til at finde og drive en turbåd, til stiftende generalforsamling for foreningen »Turbåden Stevns Klint«. Det er den 19. april på Harmonien i Rødvig.

Foreningen får blandt andet til formål at afsøge bådmarkedet efter en egnet turbåd, da den tidligere foreslåede turbåd Antares ikke længere er i spil. Foreningen skal samtidig agere som juridisk enhed i forhold til at søge fondsmidler og hjælpe med drift og vedligeholdelse af båden.

Turismekonsulenten, som tidligere har været drivkraft for turbåden, vil nu træde et skridt i baggrunden til fordel for foreningen, men han vil fortsat være engageret i projektet.

– Foreningen skal nemlig være med til at sikre et større lokalt ejerskab og engagement, og netop derfor er Turbåden Stevns Klint åben for alle, som har lyst til at bidrage til at anskaffe og drive en turbåd i Rødvig. Det er både for dig, som har lyst til at bidrage med din viden og interesse for både og dig, som er interesseret i at blive medejer, så du kan bruge turbåden til dine kunder eller medarbejdere, slutter Thor Nielsen.

Den stiftende generalforsamling er åben for alle, og er gratis at deltage i. Tilmelding foregår via mail til thor@stevnserhvervsraad.dk.

(Foto: Stevns Erhvervsråd)

 

Skriv en kommentar