(Last Updated On: 3. februar 2016)

PræstENDERSLEV: Tirsdag den 9. februar kl. 19 kommer Pernille Østrem til Enderslev Kirke og holder foredrag i den nordlige stevnske kirkehøjskole, der i år har temaet ”Størst af alt er kærligheden”.

Mange kender Pernille Østrem fra DRs program Gift ved første blik. Her indgik seks singler på jagt efter kærligheden i et eksperiment: De skulle giftes med en person, de aldrig havde mødt før. Holde bryllupsfest, tage på bryllupsrejse, flytte sammen og få en hverdag til at fungere. Parrene blev matchet af et ekspertpanel bestående af en antropolog, to psykologer og en præst – Pernille Østrem, som er sognepræst i Stefanskirken i København. Ifølge præsten er kærligheden, og i særdeleshed den ægteskabelige kærlighed, i krise.

”Det er ikke blevet sagt højt nok – og der har heller ikke rigtig været nogen talerstol at stille sig op at sige det på – men det er benhårdt arbejde at være i et parforhold. Det kræver 120 procent. Ikke 120 kilometer i timen, men 120 procent, og så helt ned i gear”, udtaler Pernille.

I sit foredrag vil Pernille Østrem taler om den her besværlige kærlighed som samtidigt er størst af alt. Alle er velkomne i Kirkehøjskolen og vil gå beriget hjem, udtaler arrangørerne Stine Lene Hansen, Janne Melchior og Camilla Diderichsen.

Skriv en kommentar