(Last Updated On: 3. december 2018)

Se billederne fra fredagens støttekoncert for Café Stevnen i Snurretoppen, hvor der var mange mennesker, super stemning og fantastisk underholdning. (Fotos: Rikke Michael Hansen): 

Stevns/Store Heddinge: Fredag aften i sidste uge blev der spillet støttekoncert for Café Stevnen for en helt udsolgt sal i Snurretoppen.

Trods alvoren i årsagen til, at koncerten er blevet til – nemlig en reduktion i det årlige tilskud fra Stevns Kommune til driften af det sociale værested – var stemningen i top, da de mange gæster ankom til byens kulturelle mødested.

Der var god underholdning og ikke mindste et flot overskud på 46.600 kr., som stammer fra de ubeskårede indtægter på billetsalg, ølsalg og salg af kage og kaffe.

– Koncertens tre seancer og pauser med forskellig type musik og indslag symboliserede, at et samfund består af mange forskellige typer mennesker, som tilsammen udgør en helhed – der er plads til alle, sagde Mogens Haugaard fra initiativgruppen umiddelbart efter koncerten.

Initiativgruppen består desuden af Sejer Folke, Poul Erik Madsen, Jørgen Larsen, Jette Balslev, Louise Nordgaard og Jan Jespersen.

Mange præmier

Udover støttekoncerten har initiativgruppen bag også søsat et støttelotteri, med over 100 flotte gaver, der kan vindes.

Salget går strygende, men der er stadig lodder til salg. I alt 5000 lodder er blevet trykt.

– Vi har mødt en utrolig varme og gavmildhed fra detailhandel, håndværksvirksomheder og private donorer. Det er helt overvældende, siges det enslydende fra hele initiativgruppen.

Lodderne koster 20 kroner stykket og salget fortsætter frem til den 7. december, hvorefter indtægterne herfra opgøres.

Lodderne kan købes i Café Stevnen, Frk. Nash, Nordahl & Friis, Rødvig Gulv og Tæppebelægning, Dagli’Brugsen i Hellested, Din Købmand i Lyderslev, HF Butikken samt Klinik for fodterapi v/Ulla Klokkerholm.

Den 14. december udtrækkes vinderne.

Uafhentede præmier tilfalder Café Stevnen.
rmh

Skriv en kommentar