(Last Updated On: 21. december 2018)

Alle var samlet til fællessang ved juletræet midt i hallen.

Rødvig: Den første halfest i Rødvigs nye hal kom Stevns Friskole til at stå for, da over 400 børn, forældre og bedsteforældre fredag den 14. december indtog Sydstevnshallen.

Forsamlingen fyldte først Sankt Katharina Kirke i Store Heddinge op til bristepunktet, hvor børn fra skolen gik Lucia-optog og sang julens sange.

Herefter var der samling i Sydstevnshallen, hvor der var dækket op med flæskesteg med sprød svær, hvide og brunede kartofler samt rødkål og rigelige mængder af brun sovs. Efter maden var der et velassorteret kaffe- og kagebod, hvor alle til billige penge kunne sikre sig lidt til den søde tand.

I løbet af aftenen kunne de fremmødte muntre sig med at deltage i amerikansk lotteri med chance for at vinde én eller flere af 77 sponserede præmier.

Lars Flaskager fra Funky Fever underholdt forsamlingen med guitar og sang, hvorefter Henrik Larsen spillede op på sin harmonika til dans rundt om det store juletræ, som prydede midterlinien i hallen.

Julemanden nåede også at kigge forbi med slikposer til alle børnene, inden alle afslutningsvis blev forsamlet foran det store, grønne grantræ for i fællesskab at synge julen ind. Her tog Rie Sørensen mikrofonen og sang for, så alle kunne gå hjem med en historisk oplevelse om: “den første halfest i Sydstevnshallen”.

Det var ottende klasse og deres forældre, der havde arrangeret festen. Overskuddet går til klassens kommende lejrskole – en tur til Irland og Dublin.

Skriv en kommentar