(Last Updated On: 10. december 2018)

Holtug Kridtbrud er én af de skønne naturpletter på Stevns, som turisterne kan opleve.

Magleby: Nu kan alle interesserede være med til at give input til, hvordan arbejdet med turismen på Stevns skal udvikle sig de kommende fire år.

Udvalget for Arbejdsmarked, Erhverv og Turisme kalder nemlig til stormøde.

– Vi ønsker at lave en god handlingsplan for turisme, som kan skabe ramme og retning for det fælles arbejde, og her er turismeaktører og borgere de bedste til at være med til at klæde os alle på til opgaven. Det tror vi, fordi de færdes blandt gæsterne i vores kommune og ved, hvad der rører sig. Både blandt dem, der kommer for at besøge Stevns, for at holde ferie eller afholde konference, men også blandt dem, der allerede bor her – eller som overvejer at flytte hertil, siger udvalgsformand Mikkel Lundemann Rasmussen (K).

Stormødet afholdes tirsdag den 18. december fra klokken 18 til 21 i Magleby Forsamlingshus.

Til at styre processen er rådgivningsfirmaet, Seismonaut indkaldt, og de vil både inspirere med tendenser udefra og sætte rammerne om aftenens diskussion.

Deltagelsen er for alle og er gratis, men af hensyn til forplejningen har Stevns Kommune brug for tilmelding, hvilket skal ske på stevns.dk/tilmelding-til-stormoede-handleplan-turisme senest den 14. december.
rmh

Skriv en kommentar