(Last Updated On: 7. september 2018)

Topmøde. Fra venstre Anette Mortensen og Poul Arne Nielsen ved indvielsen af nye faciliteter i Strøby Idrætscenter.
(Foto: Klaus Slavensky)

Strøby Egede: Strøby Idrætscenter, som Strøbyhallen officielt hedder, har fået nye mursten.

Oversat betyder det fire nye omklædningsrum, udvidelse af cafeteria- og køkkenområdet, nyt mødelokale med plads til 150 personer og en større balkon. Idrætscentret har nu 16 omklædningsrum og over 2.000 brugere.

Ombygning til fem millioner

Stevns Kommune har været bygherre på udvidelsen, og betalt 3,7 millioner kroner af de i alt fem millioner, som hele udvidelsen er løbet op i.

Resten har AIK Fonden, der driver Strøby Idrætscenter, fået fra fonde og LAG midler, fortalte AIK Fondens formand, tidligere borgmester Poul Arne Nielsen, så snoren skulle klippes over.

To sportshaller på én uge

Det klarede den nuværende borgmester, Anette Mortensen, som nåede frem til målstregen, sammen med sønnen Kasper, der er et af de mange børn, som benytter Strøbyhallen.

– Det er fantastisk at kunne indvie to sportshaller på én uge, sagde borgmesteren med reference til at hun tidligere var med til at åbne Sydstevnshallen i Rødvig.

– Arbejdet med sport og fritid bygger på frivilliges ildhu og engagement, det er karakteristisk for Stevns, og det er jeg dybt taknemmelig for, lød det fra Anette Mortensen, og vups var det røde bånd delt i to.

Håber på flere brugere

Strøbyhallens Cafe Ovenpå har samtidig fået ny forpagter. Det er Pia Wille, som længe har været holdleder for AIK 65’s pigefodbold. Hun blev præsenteret af AIK Fondens formand.

– Vi har siden 2011 haft en ny måde at drive hallen på, som har skabt overskud og baggrund for disse nye rum, sagde Poul Arne Nielsen, og understregede, at der med mange nye tilflyttere kommer et stigende pres på faciliteterne.

– Derfor er det nok ikke sidste gang, at vi udvider, kan jeg love borgmesteren, lød det, og Anette Mortensen sendte ham og de fremmødte et smil, der blev tolket, som at hun hellere end gerne klippede endnu en rød silkesnor over.

sky

»Mother’s Little Helper«. Kasper, som er aktiv halbruger, bistod ved indvielsen.
(Foto: Klaus Slavensky)

 

Skriv en kommentar