(Last Updated On: 3. august 2018)

Hundrede af sommergæster havde fundet vej til Solgårdsparken. Der var swing i skørterne og dansegræsset var hele tiden fuld af glade fødder. (Foto: Klaus Slavensky)

Strøby Egede: Solgårdsparkens musikaftener sluttede sæsonen den 1. august med manér, da The Rocking Ghosts traditionen tro, afsluttende en festlig aften med storhittet “Belinda”.

Masser af mennesker

Det var samtidig 25 års jubilæum for Solgårdsparkens Støtteforening, og op mod 1.500 danseglade sommergæster var mødt op. Blandt disse var Rocking Ghosts’ forsanger, John Andersens 94-årige mor, som ikke var til at hive af dansegulvet.

Men det var også en genhør med ” Oh oh what a kiss«, “Åh, sikken blomst” og mange velsmurte instrumentalnumre, som jo hører 1960’er musikken til.

Tilfreds formand

Formanden for Solgårdsparkens Støtteforening, Carl ’Olli’ Pedersen, var meget godt tilfreds.

– Jeg er imponeret over, at vi kan afholde et sådant arrangement med så mange mennesker uden ballade. Og det var lige før, at ølmaskinerne ikke kunne følge med.

Fredag den 3. august blev der afholdt en velfortjent fest for de mange frivillige.

– Det er hårdt arbejde, men også sjovt, og der har meldt sig flere folk som vil hjælpe, så vi fortsætter vores arrangementer, bl.a. med loppemarked og standernedtagning søndag den 30. september, siger Carl ’Olli’ Pedersen.
sky

 

Skriv en kommentar