(Last Updated On: 24. juli 2018)

Tak for din henvendelse.

Stevns Kommune har haft kontakt til begge de omtalte selskabers tekniske support. De to selskaber deler telemast i Rødvig – deraf den fælles udfordring med masten i Rødvig, som er fejlmeldt den 4. juli.

Årsagen til fejlmeldingen er indtil nu ukendt, og derfor kan de ikke sige, hvornår masten fungerer igen, men forhåbentlig er det inden længe.

På Telias driftsside https://www.telia.dk/privat/hjalp/dakning-og-drift/driftsinformation/ kan du se masten som fejlmeldt, og her kan du holde dig løbende opdateret med status på sagen.

Stevns Kommune har pointeret vigtigheden af, at signalet på 2G virker, da vores ældre borgere ofte benytter de enkle trykknaptelefoner og driftsforstyrrelser derfor skaber unødig utryghed.

Som kommune gør vi alt for at forbedre dækningen inden for de muligheder, vi har. Det vil blandt andet sige, at vi prioriterer at give tilladelse til opsætning af master meget højt mv.

Vi ved, at signalerne på Stevns bliver gradvist bedre. Blandt andet bliver der forstærket på to af de eksisterende master i 2018/19 og der opsættes fem nye master i den samme periode. Vi arbejder altså på at sikre, at der kommer endnu flere master, således at alle sikres en god forbindelse, hvor end de befinder sig i Stevns kommune.

Venlig hilsen

Birgitte J.T.K. Nielsen

Centerchef Teknik & Miljø

Stevns Kommune

 

Skriv en kommentar