(Last Updated On: 6. november 2018)

Sydstevnshallen er blandt de nominerede til Danskernes Idrætspris 2018. (Foto: Rikke Michael Hansen)

Stevns: Dansk Idræts Forbund (DIF) uddeler hvert år sammen med DR’s P4 og e-boks »Danskernes Idrætspris« til det, de kalder det bedste initiativ i idrætsdanmark. Prisen gives til det projekt, aktivitet eller initiativ, der på inspirerende vis er med til at styrke, udvikle eller nytænke foreningsidrætten i Danmark.

Nu har dommerpaneler – bestående af en lokal eliteidrætsudøver, en lokal DIF ambassadør og en journalist fra den lokale P4-station – udvalgt tre lokale initiativer i hvert af P4’s regioner.

I Region Sjælland er Sydstevnshallen udtaget. De to andre nominerede projekter i regionen er: Sejerø Golfklub og LBI fodbold skole 2018 for børn med diagnoser.
Nu er konkurrencen nået frem til selve finaleafstemningen, og frem til den 16. november kl. 9 kan man stemme på sin favorit på danskernesidrætspris.dk/initiativer/region.

Vinderne i hvert P4 distrikt går videre til landsfinalen, hvor det er DIF’s bestyrelse, der først vælger tre finalister ud, og herefter afgør hvilket idrætsinitiativ, der skal vinde prisen.

Vinderen af Danskernes Idrætspris afsløres 5. januar 2019 ved tv-showet, SPORT 2018.

Med den fornemme titel følger også 100.000 kroner til det vindende projekt. Penge, der skal bruges til at styrke initiativet yderligere.
rmh

Skriv en kommentar