(Last Updated On: 11. maj 2018)

»Vi kunne godt have været lidt flere, men mest fordi det var synd for dem, der gik glip af den inspiration og idéudveksling, der blev skabt på mødet«, udtalte Thomas Christensen, koordinator for Udvikling Stevns, efter en succesrig generalforsamling.

Store Heddinge: Der er højt til loftet i kgl. bygningsinspektør Kochs Tinghus fra 1800-tallet i Store Heddinge.

Så det passede fint til opfordringen fra Udvikling Stevns med at “tænke stort”, da der i sidste måned blev holdt generalforsamling, der både bød på et tilbageblik på det forgangne år, samt inspirerende blik på den nære fremtids udviklingsmuligheder og indsatsområder for Stevns.

Inspiration fra to tilflyttere

Aftenen blev indledt med to inspirerende indlæg fra tilflytterne, Lars Erik Lyndgaard Schmidt og Sune Rodt.

Lyndgaard Schmidt er en socialt orienteret iværksætter og medskaber af Kulturtårnet på Knippelsbro i København, og er for nyligt flyttet til Renge. Sune Rodt er flyttet til Rødvig, og til daglig er han musiker, mediemand og projektleder på projektet RØST i regi af KØS i Køge.

Aftenen berørte de helt små emner og de større muligheder under en bred vifte af mulige udviklingsprojekter.

– Det handler om at tænke det stort og gennemtænke det, så penge bliver et biprodukt af projektet, lød det fra Lars Erik Lyndgaard Schmidt.

Søg penge til gode ideer

Udvikling Stevns, er en “lokal aktionsgruppe” (LAG), som hvert år uddeler EU-midler på 1 mio. kr. til lokale udviklingsprojekter, der kan skabe arbejdspladser, turisme og bosætning i kommunen. Næste ansøgningsfrist er den 1. februar 2019.

Har man en god idé, kan koordinator Thomas Christensen kontaktes på 30619952 eller koordinator@udviklingstevns.dk

Udvikling Stevns’ bestyrelse består efter generalforsamlingen af:

Jens Kierkegaard, formand – Jens Sørensen, næstformand – Bjarne Hendrichsen, kasserer og Keld Parsberg, Hanne Nilsson, Jan Erik Dahl Hansen, Louise Halkjær Pedersen, Lars Klausen, Thomas Overgaard, Ellen Manelius Knudsen, Lene Madsen Milner, Roula Albitar Nielsen og Tom Nielsen er suppleanter.

sky

 

Skriv en kommentar