(Last Updated On: 17. april 2018)

En sand perlerække af musikere besøger tirsdag den 24. april Snurretoppen i Store Heddinge

Alex Riel og Stefan Pasborg (Pressefoto)

Koncert: Anført af to af de fremmeste trommeslagere, Alex Riel og Stefan Pasborg, åbnes dørene i Algade 32 for et helt enestående arrangement, når Universe giver koncert i Snurretoppen.

Alex Riel og Stefan Pasborg har gennem årene knyttet stærke musikalske bånd båret af en fælles glæde for trommespillet i alle dets afskygninger. Historiske som tekniske. De breder sig selvsikkert og hjemmevant over stort set alle musikalske genrer, fra New Orleans Street Parades over swing til moderne jazz, rock, pop og sågar Stravinsky-inspireret musik. Magen til trommeduet er sjældent set på de danske musikscener.

Riel og Pasborg har allieret sig med så eminente musikere som den unikke sangerinde Annisette fra Savage Rose, Dan Hemmer på Hammond-orgel, guitaristen Niclas Knudsen fra gruppen Ibrahim Electric og ikke mindst den vestafrikanske sanger, Dawda Jobarteh, der tillige spiller på kora, et højt udviklet harpelignende instrument.

– Vær beredt på en enestående koncertaften, der fører dig på en musikalsk rejse gennem universer af rytme, harmoni, fortid og nutid, rock og jazz, poesi og nærvær, improvisation og puls, siger Spilledåsens formand, Poul Erik Madsen.

Dørene åbnes kl. 20. Billetter kan bestilles online på spilledaasen-stevns.dk og torsdage og søndage, kl. 16 til 19.30 på billettelefon 30571999.

Billetter kan desuden købes hos Kontorcentret i Algade i Store Heddinge og hos Staxen Boghandel i Hovedgaden i Hårlev.

Prisen er 250 kr., medlemmer skal kun betales 225 kr.

 

Skriv en kommentar