(Last Updated On: 1. november 2017)

Ina Miriam Rosenbaum har en af de bærende roller i det satiriske spil om politik, der gæster Stevns midt under kommunalvalget. (Pressefoto)

Store Heddinge: Hvis man sukker lidt over valgplakater og kandidatdebat, eller bare vil have noget mere politisk humor, så kommer Snurretoppen med en hjælpende hånd.

Musik og holdning

Den står på skarp satire og musikalsk demokrati-storvask, når Off Off Produktion opfører »Skattesagens Helte« onsdag den 15. november kl. 19:30.

Stevns Teaterforening har nemlig kendt sin besøgstid, og sat politisk satire på programmet lige op til kommunalvalget.

– Men det havde vi ikke tænkt på, da vi planlagde sæsonen, lyder det ærligt fra formand Leif Sinius,som tilføjer:

– Det er bare et ekstra plus. Ina Miriam Rosenbaum favner utrolig bredt. Sidst hun var her, var det med det meget charmerende portræt af Marguerite Viby. Der er musik og holdning i alt, hvad hun laver, lokker han.

Satirisk tour de force

Demokratiet har hovedrollen, når skuespillerne Ina-Miriam Rosenbaum, Andreas Jebro, Søren Bang Jensen og et live-orkester tager Helle Thorning-Schmidts skattesag under satirisk og musikalsk behandling.

Sangteksterne er skrevet af Jens Korse fra DR-satiregruppen Selvsving.

I en underholdende, satirisk tour de force optrevler tre skuespillere og to musikere rækken af hændelser, der førte til nedsættelsen af skattesagskommissionen.

Kommissionen skulle forsøge at finde hoved og hale i den betændte sag om Helle Thorning-Schmidt og hendes mands skatteforhold. Men hvad fandt den egentlig ud af?

De tre skuespillere tramper sig med støtte af live-musik og satiriske sangtekster igennem hændelserne, drevet af en massiv trang til for engang skyld at give demokratiet hovedrollen.

Grinene er gratis

Vil man opleve dybdeborende musikalsk komedie om skat, spin og sladder, så koster billetten 250 kr.

Medlemmer af teaterforeningen slipper med det halve, og de unge skal kun ryste op med 60 kr., og der skal ikke betales skat af hverken billetten eller de grin, der følger med forestillingen.
sky

 

Skriv en kommentar