(Last Updated On: 10. april 2018)

Hårlev: I 2013 sendte Hårlev Borger- og Erhvervsforening en ansøgning til Stevns Kommune om midler til etablering af en toiletbygning i Hårlev Byskov, hvor der afholdes mange arrangementer.

Flere års ventetid

Dette medførte flere års forhandlinger om hvem, som skulle påtage sig udgiften med driften af en sådan bygning, og på kommunalbestyrelsens møde den 21.3. faldt det hele på plads.

Foreningen og Hårlev Byskov får en bevilling på 400.000 kr. til en flytbar toiletvogn, som forudsætter etablering af kloakering, vand og strøm.

Politikerne betingede sig dog, at den i lighed med den mobile scene, som Udvikling Stevns og kommunen bevilgede i 2016, også er til rådighed for andre organisationer på Stevns.

Glemte handicapadgang

Der var således lagt op til en enkelt ekspeditionssag, da Enhedslistens Jan Jespersen stilfærdigt gjorde opmærksom på, at man i 2018 også skal tænke på handicapadgang til toiletter i det offentlige regi.

Formanden for Plan, Miljø og Fritidsudvalget, Flemming Petersen og borgmester Anette Mortensen viste straks konduite, og tilføjede, at den kommende toiletvogn skulle være handicapvenlig. Så det vedtog en enig kommunalbestyrelse.

Glad for beslutningen

Det var derfor en glad og tilfreds borgerforeningsformand, der kunne forlade rådhuset.

– Nu kan vi komme i gang inden for de næste otte-ti dage. Og der skulle også være økonomi nok til en handicaptoiletvogn med sænkbart chassis m. hydraulikpumpe. Det bliver bare perfekt, lyder det fra formanden Johnny Andersen, Hårlev Borger- og Erhvervsforening.
sky

Skriv en kommentar