(Last Updated On: 8. oktober 2018)

I ugens udgave af Stevnsbladet kan man læse, at to stevnske foreninger er nomineret til Danskernes Idrætspris 2018. Efter avisens deadline er endnu en stevns-nominering kommet til – fristen for at nominere udløb fredag den 5. oktober ved midnat – så hermed en opdateret online version af historien

Stevns: Hvert år uddeles Danskernes Idrætspris, som er en pris, der går til det bedste initiativ i idrætsdanmark.

Blandt årets nominerede under P4 Sjælland er dels en helt ny forening, e-sportsforeningen »E sport Hårlev« samt et særdeles veletableret tilbud, handicapsvømningen under LOF Stevns, som i år kan fejre sit 40. år. Endelig er Sydstevnshallen at finde på listen over nominerede.

Fristens for at nominere er udløbet, og nu skal finalisterne findes. Det sker ved, at et dommerpanel vælger de tre bedste kandidater i hvert P4 distrikt. Dommerpanelet består af en lokal eliteidrætsudøver, en lokal DIF ambassadør og en journalist fra den lokale P4-station. Herefter vil finaleafstemningen finde sted i hvert P4 distrikt fra 5. november til 16. november, hvor man kan stemme på sin favorit.

Vinderne i hvert P4 distrikt går videre til landsfinalen, hvor det er DIF’s bestyrelse, der først vælger tre finalister ud, og herefter afgør hvilket idrætsinitiativ, der skal vinde prisen.

Vinderen af Danskernes Idrætspris afsløres 5. januar 2019 ved tv-showet, SPORT 2018.

Det er e-boks, DR’s P4 og DIF, som står bag prisen.

Ud over æren modtager det vindende projekt også 100.000 kr., der skal bruges til at styrke initiativet yderligere.
rmh

Skriv en kommentar