(Last Updated On: 5. oktober 2018)

Efterårsferie med masser af gratis tilbud på bibliotekerne

Der er mange aktiviteter på bibliotekerne i efterårsferien. (Foto: Stevns Bibliotekerne)

Stevns: Kig indenfor på bibliotekerne i Store Heddinge, Hårlev og Strøby Egede i efterårsferien, for her vil være en masse forskellige aktiviteter for både børn og voksne.

Børneafdeling indvies

Tryllenørden kommer til Store Heddinge bibliotek mandag den 15. oktober og tryller, og bagefter er der officiel indvielse af det nyindrettede børnebibliotek – med tale og snoreklip af udvalgsformand for Arbejdsmarked, Erhverv og Turisme, Mikkel Lundemann Rasmussen (K).

”Lav din egen gyselige zombiebamse” hedder en workshop med Dr. Gys – også mandag d. 15/10. Her kan de lidt større børn forvandle deres gamle bamse til en zombie ved hjælp af specialeffekter og filmblod.

Spil, teater og kodning

Brætspillene bliver fundet frem onsdag den 17. oktober, hvor Anne, Jesper, Rosa og Sofia sidder klar.

Om torsdagen den 18. oktober underholder ”Teater AstaBasta” børn og voksne med Halfdan Rasmussens mest kendte værk ABC. Der bliver sunget, spillet og fortalt historier ud fra hans børnerim om bogstaverne i alfabetet.

Kodning på forskellige niveauer – men alle for børn – vil også være en mulighed: ”Kod en BeeBot”, ”Kod et armbånd”, ”Lav din egen robotbil” og ”Lær at lave tegnefilm og spil med Scratch 2.0”.

Gør et bogkup

Med start mandag den 15. oktober kl. 14 starter der bogsalg med mulighed for at købe bibliotekernes kasserede materialer til en billig penge. Bogsalget starter. Derefter kan der shoppes løs mellem kl. 7 og 22 hver dag i et par uger frem.

Læs mere om det hele på stevnsbib.dk under begivenheder.

Skriv en kommentar