(Last Updated On: 3. december 2018)

– med fokus på turisme

Thor Nielsen blev den 1. februar 2017 ansat som turismekonsulent for en to-årig periode. (Arkivfoto: Rikke Michael Hansen)

Stevns: Som Stevnsbladet tidligere har skrevet, er det i forbindelse med Stevns Kommunes budget 2019 blevet besluttet at gøre projektstillingen som turismekonsulent permanent.

Siden 1. februar 2017 har Thor Nielsen været projektansat i stillingen for en toårig periode. Da stillingen nu er gjort permanent, og samtidig vil blev fuldt ud finansieret af lønkroner fra Stevns Kommune – hvor den tidligere var delvist finansieret af kommunen, delvist af Stevns Turistforening – er der tale om en ny stilling. I henhold til kommunens personalepolitik skal stillingen derfor opslås som ledig.

Det betyder, at den nuværende turismekonsulent Thor Nielsen må søge sin egen stilling, hvis han ønsker at fortsætte i den stilling.

Stillingsbetegnelsen er blevet justeret og hedder ifølge jobopslaget nu ’erhvervskonsulent med fokus på turisme’. Ligesom turismekonsulenten vil også den nye erhvervskonsulent få ansættelse i Stevns Erhvervsråd.

Udvalget Arbejdsmarked, Erhverv og Turismeud (AET) har på seneste udvalgsmøde godkendt stillingsbeskrivelse og -opslag.

Udvalgsformand Mikkel Lundemann Rasmussen (K) er udpeget som repræsentant i ansættelsesudvalget.

Ansøgningsfristen er søndag 16. december, med tiltrædelse snarest muligt i det nye år.

Stillingsopslaget kan bl.a. læses på Jobindex.
rmh

Skriv en kommentar