(Last Updated On: 4. juni 2018)

Store Heddinge: To beboere i ældreboligerne på Stevnshøjvej fik lørdag eftermiddag den 2. juni besøg af en kvinde, som påstod, at hun kom fra hjemmeplejen.

Den ene beboer, en 92-årig kvinde, sad og blundede i sin stol, da en yngre kvinde pludselig stod i stuen og påstod, at de skulle lave gymnastik. Hoveddøren havde ikke været låst.

Da beboeren får besøg af hjemmeplejen to gange om ugen og laver gymnastik, var beboeren derfor overbevist om, at kvinden kom fra hjemmeplejen, omend hun hverken var iført kommunetøj eller havde sit skilt på sig.

Stjal kontanter og sølvur

Efter ti minutters gymnastik ville kvinden give beboeren massage. Beboeren blev placeret på en stol i køkkenet med ryggen til boligens øvrige rum, mens kvinden gik ind i soveværelset for at hente creme til massagen.

Pludselig var hun væk og beboeren kunne konstatere, at der var stjålet 7200 kr. i kontanter samt et sølvur fra soveværelset.

Skilt glemt i bilen

Kl. 16 fik en anden beboer, en 83-årig kvinde, formentlig besøg af den samme kvinde, som også her udgav sig for at komme fra hjemmeplejen. Hun gik med beboeren ind i køkkenet, men da hun blev spurgt om hvor hendes kommuneskilt var, svarede hun, at det havde hun glemt i bilen.

Derefter forlod hun ældreboligen, og hun kom ikke tilbage.

Kvinden beskrives i politirapporten som ikke etnisk dansker af udseende, 30-50 år, 165-170 cm høj, kraftigt bygget, brunt hår. Hun talte dansk med accent og var iført en strikket grå kasket med skygge, en grå bluse samt briller og mange halskæder om halsen. Den ene beboer beskriver hendes bukser som hvide stumpebukser, mens den anden beskriver dem som spraglede lange bukser med blomster.

Lokalpolitiet i Køge hører gerne fra personer, der har bemærket kvinde i området. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.
rmh

Skriv en kommentar