(Last Updated On: 4. august 2016)

06msb pFriluftsholdet på toppen af Snetzka

Friluftsholdet på toppen af Snetzka, Tjekkiets højeste bjerg 1602 meter. (Foto: Ungstevns)

STEVNS: Ungstevns er klar med en bred vifte af aktiviteter og udviklende undervisningstilbud til kommunens unge. Udover ungdomsskolens almene undervisningstilbud, friluftsliv, motorfag, ture og kulturrejser gennemføres i løbet af 2016-17 sæsonen en række projektforløb i samarbejde med skoler og foreninger, derudover undervisningsforløbene i forbindelse med PULS, som gennemføres for og i tæt samarbejde med kommunens skoler.

Slutningen på sommerferien markerer samtidig åbningen af de fire Ungecaféer: Munkegården, Hyttefadet, Ellehallen og Fritidsgården.

I weekenden tyvstartede det »gamle« Natur-friluftshold sæsonen med en spændende undervandsjagt i området omkring Nakke ved Rørvig. 15 fisk taget med harpun under vandet, blev det imponerende resultatet.

Fra slutningen af uge 32 går det løs med PULS aktiviteterne for alle kommunens 7. klasser. Det er de traditionelle aktiviteter i Solgårdsparken, der er på programmet i de følgende uger.

Ungstevns håber på, at rigtig mange af kommunens unge igen i år har energi og mod på at give sig i kast med et eller flere at de mange undervisningsforløb og aktiviteter.

Alle kommunens unge fra 7. klassetrin og op til 18 år er velkomne i Ungdomsskolen og Ungecaféerne.

Fra den 8. august kan man gå ind på Ungdomsskolens hjemmeside stevns-ungdomsskole.dk og læse mere om fag, hold og aktiviteter samt melde sig til dem.

 

Skriv en kommentar