(Last Updated On: 9. marts 2018)

Se billedserierne med de lokale revystjerner fra Hellested (privatfotos):

Hellested: To udsolgte aftener med 120 glade gæster begge aftener var, hvad årets Hellested Revy kunne trække.

Det er sjette år, at Hellested opfører deres helt egen revy i byens forsamlingshus. I år med titlen “En verden af liv”, for som der står i revyprogrammet:

»Sådan har vi valgt at kalde revyen anno 2018. For det er sådan, vi har det med at bo her. Der er kendte folk på gaden, i Dejli´Brugsen, til fællesspisning, i skolen, på sportspladsen – allevegne hvor vi færdes på vores dejlige plet, er der nogen at tale med. Der er små og store fællesskaber, der er plads til forskelligheder, der er tykke og tynde, sjov og alvor, og det skal der hele tiden værnes om«.

– Det er livets gang i Lidenlund, men numrene har bestemt også øje for, at der har været et kommunalvalg, hvor nogen tabte, mens andre vandt. Derfor en sang om en enlig radikaler, en tango mellem to tidligere Venstrekolleger, der ikke kan finde takten, sangen om Mogensen og flere andre hints. Vi ved også, at der er både Trump og Kim Jong Un derude: de lægger også vejen forbi Hellested. Og så er der jo alt det med #metoo – demensproblemer og høretab, udflytning af statslige arbejdspladser, usolgte huse og alt det andet, der optager sindene i en by som vores og alle andres, fortæller Karen Secher, som har været med til at forfatte teksterne til årets revy.

 

Skriv en kommentar