(Last Updated On: 9. august 2017)

Stevns: Igen i år, nærmere betegnet lørdag den 19. august, inviterer Danmarks Veteraner Stevns alle interesserede til en vandretur, som vil byde på såvel en enestående naturoplevelse som moderate strabadser efter behov og temperament.

Alle kan være med – børn som voksne. Man skal blot møde op ved Stevns Fyrcenter mellem kl. 8 og 10. Morgenkaffe med rundstykker er parat fra kl. 7.

Der er afmærkede ruter langs klinten, og distancerne er på henholdsvis 6, 12 og 22 kilometer. Diplomer for gennemført march udstedes, og der udleveres et synligt kendetegn (en badge) til hver enkelt deltager. Tilskuere er naturligvis også velkomne.

Hele herligheden koster 50 kroner pr. marchgænger, børn op til 12 år det halve. Efter selve turen er grillen parat med pølser og brød samt hjemmelavede forårsruller og drikkevarer, som kan købes til rimelige priser.

Tilmelding er ikke nødvendig, men kommer man som en større gruppe, kan det gøres på veteranernes hjemmeside stevns.midtsjaelland.danmarksveteraner.dk eller på e-mail elprise@yahoo.dk.

Det er Danmarks Veteraner Stevns og Kulturafdelingen Stevns Kommune, der står for arrangementet.

 

Skriv en kommentar