(Last Updated On: 29. oktober 2015)

Grundet travlhed med andre byggeprojekter er første spadestik samt salget af de nye boliger på det tidligere genoptræningscenter nu udskudt til påsken 2016

Vallø-StrandBorgmester, Mogens Haugaard Nielsen (V) og direktør for »Projekt Vallø Strand ApS«, Morten Jul. Fotoet blev taget sidste sommer, kort tid efter at kommunen havde underskrevet den betingede salgsaftale med byggefirmaet. (Arkivfoto: Rikke Michael Hansen)

STRØBY EGEDE: Sidste år blev genoptræningscenteret i Strøby Egede solgt til anpartsselskabet »Projekt Vallø Strand ApS«, der har planer om at opføre cirka 28 privatboliger på strandgrunden. Dengang forventede direktør fra anpartsselskabet Morten Jul, at første spadestik ville være taget inden 1. oktober i år.
– Alt kører efter planen og det hele er som forventet. Vi har bare haft travlt med andre projekter, blandt andet ny bebyggelse et andet sted i Strøby Egede, så vi kommer først i gang med Vallø Strand-byggeriet til næste forår. Formentlig bliver første spadestik i Påsken 2016, oplyser Morten Jul til Stevnsbladet.
Tegningerne af de nye ejerboliger er færdige og skal nu sendes til Miljø og Teknik i Stevns kommune for godkendelse. Når den endelige byggetilladelse er på plads, går byggeriet i gang.

Stevns Klint i murværket
Morten Jul vil allerede nu gerne afsløre lidt om planerne for udtrykket i de nye boliger:
– Byggeriet bliver lavet i brændte mursten med lyse nuancer. Der vil være et farvespil i skiftene for på den måde at få lidt af indtrykket fra lagene i Stevns Klint frem, forklarer Morten Jul, der gerne indrømmer, at idéen kan vise sig svær at udføre i praksis.
Tagkonstruktionen bliver formodentlig enten med sort tagpap eller falset zink, da det ifølge Morten Jul er de mest oplagte løsninger til den planlagte sammenbyggede tagkonstruktion for byggeriet.
Selve salget af de nye ejerboliger starter op til foråret samtidig med første spadestik. Allerede nu er man dog velkommen til at kontakte bygge- og entreprenørfirmaet på info@interplan.dk.
Genoptræningscenteret er flyttet til det nye sundhedscenter i Hårlev.
rmh

 

Skriv en kommentar