(Last Updated On: 23. november 2021)

Rødvig: Traditionen tro holder de kreative beboere i seniorbofællesskabet Ræveholm i Rødvig et eksklusivt julemarked. I år er det lørdag den 27. november mellem kl. 11.00 og 16.00.

– Det er 10. år vi holder julemarked. Igen i år bliver der tryllet med kreativiteten og det har resulteret i mange flotte ting. Der er også lækre hjemmebagte småkager, Tina bager ca. 7.200 småkager, så mon ikke der bliver nok til alle i år, siger en af initiativtagerne, Rita Siig og fortsætter:

– Vi er så heldige, at der bor en af Danmarks bedste strikkere i Ræveholm, nemlig Elisabeth Vie, det resulterer i de smukkeste håndstrikkede og meget lækre julegaver.

Der vil også være salg af små strikkekits, hæklede juletræer, grydelapper og små håndklæder og mange andre spændende ting.

I den sidste uge op til julemarkedet bliver der arbejdet på højtryk med indendørsdekorationer, både med og uden kalenderlys samt adventskranse.

– Vi har også lavet mange spændende ting til at pynte op med både inden- og udendørs samt gravpynt med mere. Og så sælges det hele til meget rimelige priser, slutter Rita Siig.

Der vil også være gløgg og æbleskiver, mulighed for at høre mere om det dejlige bofællesskab for seniorer samt masser af håndsprit og overholdelse af alle gældende Corona regler.

 

Skriv en kommentar