(Last Updated On: 21. juli 2016)

Kom til Blå flag-arrangement i Rødvig på tirsdag og lær om livet på lavt vand

23msb pRødvig_Dyr på lavt vand_12Juli2013 262. Foto Dorthe PedersenDu fisker selv i vandkanten ved at soppe, så kom i badetøj eller shorts og gerne med et håndklæde. (Foto: Dorthe Pedersen)

RØDVIG: Er du nysgerrig efter, hvad der findes af liv under overfladen på det lave vand? Så kom og vær med til at undersøge det sammen med naturvejleder Kirsten Føns tirsdag den 26. juli kl. 10 til 12 på stranden ved Fiskerihaven i Rødvig.

Naturvejlederen medbringer net, rejestryg, bakker, lupglas, vandkikkerter og meget mere, alt sammen noget du kan låne til vandkants-safarien. Kirsten vejleder i at bruge udstyret, og sammen kigger I på det, der bliver fanget og lærer om dyre- og plantelivet på det lave vand.

– Vidste du for eksemplet, at det lave vand er et meget vigtigt opvækstområde for mange af vores spisefisk? Måske er vi heldige at fange fiskeyngle af rødspætte, pighvar eller andre fladfisk. Du kan også lære at se forskel på en sandreje og en tangreje, eller se hvor smukt og farvestrålende tang kan være, siger naturvejlederen.

Mødested er på den strand, der ligger tættest på Fiskerihavnen i Rødvig. Det er gratis at deltage og tilmelding er ikke nødvendig. Børn skal altid være ifølge med voksne, der skal kunne gå med ud i vandet med børnene, og som har ansvaret for deres sikkerhed.

Skriv en kommentar