(Last Updated On: 25. november 2021)
Strøby: I løbet af natten mellem onsdag den 24. november og torsdag den 25. november har en eller flere tyve haft travlt i Strøby-området. Torsdag morgen havde politiet allerede har modtaget 13 anmeldelser om tyveri fra eller forsøg herpå fra person- og varebiler i Strøby.
Bilerne har i løbet af natten stået parkeret på Strøby Bygade, hvorfra der er indløbet hele seks anmeldelser samt på Strandvejen, Bekkasinvej, Svanevej, Svalemosevej, Æblevej og Ærtevej.
Adgangen til køretøjerne er i nogle tilfælde sket ved rudeknusning, mens bilejeren i andre tilfælde ikke umiddelbart kunnet se, hvordan tyven er kommet ind i køretøjet. Nogle få køretøjer har været henstillet ulåste ved ejerens bopæl.
Fra bilerne er der stjålet løse genstande, som har ligget tilgængeligt i kabinen eller varerummet, mens der i andre biler blot er sket en gennemrodning. Politiet har fået oplysninger om tyveri af f.eks. punge, barnevogn, solbriller, GPS-anlæg, kontanter, mobiltelefon samt en Ipad. Mere kan blive føjet til listen over stjålne genstande, når bilernes ejere har fået det fulde overblik.
Politiet efterforsker nu anmeldelserne og vil samtidig opfordre beboere i området til at tjekke privat videoovervågning for at se, om uvedkommende har været inde i indkørsler eller garager andre steder end de nævnte veje.
Oplysninger om mistænkelige personer eller måske videosekvenser med uvedkommende personer bedes videregivet til politiet, som kan kontaktes for vejledning via tlf. 114.

Skriv en kommentar