(Last Updated On: 3. december 2021)

Årets sidste koncert i Spilledåsen.

Der bliver trængsel på scenen når 12 musikere og tre sangere indtager Snurretoppen til årets sidste Spilledåse-koncert den 7. december kl. 20. (Pressefoto)

Musik: Den stevnske kulturforening, Spilledåsen, som arrangerer succesfulde koncerter året rundt, er nået til den store julemånedskoncert 2021.

Den afvikles tirsdag den 7. december, kl. 20 i Snurretoppen i Algade 32 i Store Heddinge.

Sejlivet Bigband

Spillestedet, Snurretoppen, i den smukt julepyntede købstad afslutter kalenderåret med en storslået koncert fremført af et af 80’ernes stærkeste og bedst spillende danske bigbands.

Orkesteret ledes af trombonisten Bjarne Thanning, der er i sin tid, tog initiativ til oprettelsen af dette herlige bigband, der er inspireret af såkaldt West-coast-funk musik, som bl.a. er hørt hos de amerikanske bands Earth, Wind and Fire og Tower of Power, fortæller Spilledåsens formand Poul Erik Madsen, og han fortsætter:

– I bandets levetid har op imod 100 topmusikere fra den danske jazz- og pop-rockverden været involveret, og lidt usædvanligt består bandet af ikke mindre end 8 blæsere, hvoraf 4 af dem har været med i mindst den seneste halve snes år, forklarer Poul Erik Madsen.

3 Blast Sisters

Ældre læsere husker måske de tidligere 3 Blast Sisters: Tina Schäfer, Hanne Boel og Lise Dandanell, som siden er blevet solister.

Disse tre fantastisk swingende og pragtfulde kunstnere er i mellemtiden afløst af 3 lige så overbevisende swingende og jazzende kolleger: Sara Broberg, Britt Hein og Helle Henning. Det hele bakkes op af en sejt spillende rytmegruppe, som vel snart har opnået legende-status, mener Spilledåsens formand.

I alt kan der opleves 15 velspillende- og syngende funky-jazzende musikere, som er båret af en glæde til musikken, og som karakteristisk leverer et uhøjtideligt, men sprudlende sceneshow til glæde og fornøjelse for et musikelskende publikum.

– I sandhed en kærlig afslutning på et noget tumultarisk kalenderår grundet pandemi og heraf afledte forstyrrelser, siger Poul Erik Madsen og slutter:

– God jul og lykkebringende nytår ønskes hermed af det lille spillested med den store lyd.

Billetter og corona

Billetter til herligheden kan købes i Kontorcentret i Store Heddinge (telefon: 56 50 33 32) eller Staxen Boghandel i Hårlev (telefon: 56 28 60 77) eller bestilles på www.spilledaasen-stevns.dk og billettelefon 30 57 19 99.

En herlighedsbillet til denne koncert koster 250 kr., men medlemmer slipper med 225 kr., og da det kun koster 50 kr. per medlem for hele kalenderåret, så er der noget at spare på de cirka 10-12 årlige koncerter, der trækker store musiknavne til Stevns.

I disse corona-tider er det påkrævet at medbringe coronapas eller test.
sky

Skriv en kommentar