(Last Updated On: 16. september 2015)

Petanque 1. pl.De uofficielle sjællandsmestre i petanque blev Karsten Jensen og Nanny Christensen fra Præstø. (Foto: Privatfoto)

STORE HEDDINGE: Ældresagen Store Heddinge havde lørdag den 12. september indbudt til uofficielt Sjællandsmesterskab i petanque. I alt 16 hold var samlet for at dyste, og spillerne kom fra Sorø, Ringsted, Præstø, Køge, Greve, Haslev og naturligvis Stevns.

”Det blev en spændende og særdeles hyggelig turnering, hvor vejrguderne var med arrangementet. Lidt smådrypperi om formiddagen blev afløst af solens varme om eftermiddagen”, fortæller en af arrangørerne, Hans Chr. Rasmussen.

Indledningsvist blev de 16 hold fordelt i fire puljer, hvor puljevinderen gik videre til en afsluttende pulje. Det endelige vinderhold kunne så findes efter i alt seks kampe. De uofficielle sjællandsmestre blev Karsten Jensen og Nanny Christensen fra Præstø, som med blot tre points forskel henviste Rita og Just Jepsen fra Haslev til andenpladsen. Henning Jensen og Bernt Jørgensen fra Sorø sluttede på en tredjeplads.

Præmierne blev leveret af Breining Gravering i Hårlev og overrakt af borgmester Mogens Haugaard, der selv har erfaringer med petanquespillet.

Sjællandske Mediers Fond bevilgede 5000 kroner til turneringen, som desuden var støttet af Stevns Brands Fond, der sørgede for at få banerne i god stand.

 

 

Skriv en kommentar