(Last Updated On: 12. december 2019)

Hensynsløs kørsel: Der var dømt politijagt i sidste uge, hvor en politipatrulje tirsdag den 10. december kl. 12.20 genkendte føreren af en personbil i Vestergade i Køge, som en person, der ikke havde generhvervet sit kørekort.

Politiet ville derfor standse personbilen til en kontrol af føreren og køretøjet, men føreren valgte at sætte hastigheden op for at køre fra politiet.

Vild jagt uden fangst

Politiet fulgte efter ad Vestergade, Ringvejen, Københavnsvej, Jersie Strandvej, Parkvej og videre ad Åsvej til Jersie landsby, hvor politiet mistede kontakten til personbil.

Undervejs havde føreren flere gange kørt over for rødt lys, kørt på fortovet, kørt over midterrabatten, kørt i den forkerte side af vejen og kørt den forkerte vej rundt i en rundkørsel. Under den hensynsløse kørsel måtte flere bilister både i krydset Værftsvej-Københavnsvej og i rundkørslen ved Jersie Strandvej-Åsvej foretage blokadeopbremsninger for at undgå at blive påkørt.

Flere patruljer i den østlige del af politikredsen ledte efterfølgende efter den hvide personbil af mærket BMW 3-serie, hvis fører er genkendt af politiet som en 22-årig mand fra Køge. Hverken bilen, hvis nummerplade politiet har aflæst, eller den mistænkte fandt politiet trods intensiv eftersøgning, efter at bilen forsvandt i Jersie-området.

Ung mand fra Stevns

Kl. 22.45 tirsdag aften den 10.12. traf en patrulje den efterlyste personbil i krydset Tåstrupvej/Åsvej i Solrød Strand.

Føreren var nu en 20-årig mand fra Store Heddinge, som intet havde med den tidligere biljagt at gøre. Den 20-årige var dog i besiddelse af et større kontantbeløb, hvoraf politiet beslaglagde knap 5.800 kr., som han skyldte i sagsomkostninger til staten.

Den beslutning var han dog ikke tilfreds med, så politiet skal nu have prøvet beslaglæggelsen af pengene ved en domstol.

22-årig mand efterlyst

Politiet leder fortsat efter den mistænkte, 22-årige fra Køge, til sigtelse og afhøring i anledning af kørslen i bilen.

Politiet i Køge hører gerne fra personer eller bilister, der enten har bemærket bilens hensynsløse kørsel eller som bilist at have foretaget opbremsninger eller lignende for at undgå sammenstød. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Skriv en kommentar