(Last Updated On: 22. januar 2018)

Sådan sagde formanden for Store Heddinge Borger- og Handelsstandsforening umiddelbart før “lukketid” søndag eftermiddag. Med næsten 1.300 købelystne gæster kan markedsdagen i Stevnshallen kun beskrives som en stor succes

Se billederne fra en travl søndag i Stevnshallen. (Fotos Rikke Michael Hansen):

Store Heddinge: Det blev noget af et tilløbsstykke, da Store Heddinge Borger- og Handelsstandsforening søndag afholdt kombineret messe og loppemarked i Stevnshallen.

1.296 betalende gæster passerede billetbordet – og dertil kommer de mange børn, som havde gratis adgang, stadeholderne og de frivillige, som blandt andet sørgede for, at de mange gæster kunne få stillet sulten og tørsten mellem indkøbene.

Og handler blev der gjort rigtig mange af i de seks timer, dørene var åbne. Der var i alt 40 stande – heraf 15 professionelle og 25 private – og de havde i lange perioder rigtig travlt med at handle.

– Vi er så tilfredse, vi har mere end fået indfriet vores ønsker – og vi gør det igen til næste år, sagde en tilfreds formand for Store Heddinge Borger- og Handelsstandsforening, Tim Warner kort før lukketid kl. 16.

Vinderen af hovedpræmien, et gavekort på 5.000 kroner til at handle for i Store Heddinges butikker, blev vundet af Susanne Kristensen. To præmier blev ikke afhentet. Det drejer sig om gul nummer 086 og lyserød nummer 530. Er du en af de heldige, kan formanden kontaktes på telefon 40889491 for nærmere aftale.

Se flere fotos på stevnsbladet.dk.
rmh

 

Skriv en kommentar